Біблійні роздуми

Безпека Отця

15 Травня 2017, 18:58 2028 о. Роман Лаба OSPPE
батько

Роздуми до Слова Божого на вівторок V Великоднього тижня

Йн 14, 27-31а

Багатьом людям почуття безпеки знайоме завдяки батькові. В дитинстві ми могли переживати різні ситуації, однак коли поруч був батько, ми відчували себе в безпеці, ми знали, що ніщо з нами не станеться. Малі хлопчаки свято переконані, що їхній батько - найсильніша людина в світі.

Цю безпеку, але вже на іншому рівні бачимо у відносинах Ісуса з Отцем: Я до Отця йду: Отець бо більший, ніж Я. В словах Спасителя є визнання своєї довіри Богу – моє життя в руках Бога і нічого мені не станеться, а якщо станеться, то все рівно Господь має над цим контроль, тримає над цим свою руку.

Святий Дух прагне нас ввести саме у такі стосунки і формувати в нас аж таку віру!

Фото: pixabay

Інші статті за темами

ПЕРСОНА

МІСЦЕ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ПІДТРИМАЙТЕ CREDO
CREDO — сайт і часопис для читачів, які хочуть жити свідомою вірою. Якщо Вам подобається те, що ми робимо, долучайтеся до збору коштів для праці редакції. Ми цінуємо кожен внесок!
Виберіть суму
грн/місяць
Напишіть новину на CREDO
Якщо ви маєте що розказати, але початківець у журналістиці, і хочете, щоб про цікаву подію, очевидцем якої ви стали, дізналося якнайбільше людей, можете спробувати свої сили у написанні новин та створенні фоторепортажів на CREDO.
Підпишіться на розсилку
Кожного дня ми надсилатимемо вам листи з найважливішими та найцікавішими новинами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: