Анонси видань

Примирення з собою, ближніми і з Богом

08 Квітня 2024, 16:47 1162

Одним із благословенних плодів навернення і примирення з Богом є примирення людини зі собою.

Ми не можемо повірити у Боже милосердя і бути милосердними до ближніх, доки живемо у конфлікті з самим собою, доки вороже ставимося до себе, доки жорстокі самі до себе. Хто не примирений зі самим собою, той перетворює своє життя на непідйомний тягар. Тому що складно тішитися своїм існуванням, коли маєш образу на себе за вчинені у минулому помилки чи за зло, яке чиниш прямо зараз. Складно тішитися собою, коли дієш на шкоду собі, коли кривдиш себе, коли доводиш себе до розпачу, а в голові кружляють думки про самогубство.

Саме тому спочатку ми потребуємо примирення з Богом. Коли ми переживемо цей досвід примирення, що Бог не нагадує нам навіть про найгірше минуле, а виявляє ніжність до нас і радість від того, що ми врятувались, подібно як пережив його блудний син, що повернувся до батька, тоді починаємо набувати вміння прийняти себе у подібний спосіб.

Уривок взято з книжки о. Марека Дзєвєцького «Як віднайти повноту миру?», Видавництво Святого Павла.

 

 

«Як віднайти повноту миру?» — книжка, що буде цікавою для будь-якого читача, незалежно від віку чи життєвого досвіду. Це порадник, який освітлює ключові аспекти примирення, що стосується кожної людини: примирення з Богом, із ближнім та самим собою.

Автор пропонує глибокий аналіз і розуміння того, що стоїть за потребою примирення у різних сферах життя. Він розглядає психологічні, соціальні й духовні аспекти цього процесу, допомагаючи читачам зрозуміти корінні причини конфліктів та розвинути ефективні методи примирення.

Для тих, хто відчуває тривогу, відторгнення або неможливість прощення, цей порадник може стати світлом на шляху до зцілення. Він надає розуміння та інструменти для подолання внутрішньої боротьби, допомагаючи знайти шлях до миру та прийняття себе.

Крім того, книжка сприяє розширенню розуміння та співчуття до інших людей. Вона показує, як можна розуміти іншу людину, її мотивації та почуття, що сприяє покращенню взаємин та побудові здорових міжособистісних зв’язків.

Автор також поглиблює розуміння віри та духовності, показуючи, як примирення з Богом може бути ключем до гармонії у всіх інших аспектах життя. Він надає читачам інструменти для зміцнення своєї віри та розвитку духовності через медитацію, молитву та самопізнання.

Загалом, книжка «Як віднайти повноту миру?» допоможе читачам зрозуміти і змінити їхні взаємини: з собою, з іншими людьми та з Богом.

Автором порадника є вже відомий українському читачеві о. Марек Дзєвєцький — католицький священник, душпастир, психолог подружжів та сімей, реколекціоніст, директор «телефону довіри» в місті Радомі (Польща), автор книжок про Бога і людину, про любов, свободу, міжособистісні стосунки та виховання.

«Видавництво Святого Павла» вже видавало книжки цього автора — «Шлях переможців: 12 кроків не з того світу» і «Час дорослішати».

Замовити книжку «Як віднайти повноту миру?» можна на сайті видавництва, а також у книгарнях Видавництва Святого Павла у Львові та Києві.

Більше інформації можна знайти у соціальних мережах Видавництва Святого Павла: 
Facebook
Instagram
YouTube
Viber   

 

Інші статті за темами

МІСЦЕ

← Натисни «Подобається», аби читати CREDO в Facebook

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Ми працюємо завдяки вашій підтримці
Шановні читачі, CREDO — некомерційна структура, що живе на пожертви добродіїв. Ваші гроші йдуть на оплату сервера, технічне обслуговування, роботу веб-майстра та гонорари фахівців.

Наші реквізити:

monobank: 5375 4141 1230 7557

Інші способи підтримати CREDO: (Натиснути на цей напис)

Підтримайте фінансово. Щиро дякуємо!
Напишіть новину на CREDO
Якщо ви маєте що розказати, але початківець у журналістиці, і хочете, щоб про цікаву подію, очевидцем якої ви стали, дізналося якнайбільше людей, можете спробувати свої сили у написанні новин та створенні фоторепортажів на CREDO.

Поля відмічені * обов'язкові для заповнення.

[recaptcha]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Immediate Unity z-lib books